ΝΕΑ

Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Wales Rally GB
 

Στα βροχερά δάση της Ουαλίας θα πέσει η για φέτος αυλαία του νεοσύστατου θεσμού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) του Fiesta Sporting Trophy International.

Στο Rally Wales GB (1-3 Δεκεμβρίου), όπως και σε κάθε φετινό αγώνα του θεσμού, ανάμεσα σε 10 συμμετοχές από όλα τα μέρη του κόσμου, θα βρεθεί το ελληνικό πλήρωμα με τους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Μουζάκη.

«Στόχος μας είναι να κλείσουμε τις φετινές μας αγωνιστικές υποχρεώσεις με μια καλή επίδοση» είπε ο Λάμπρος, και συνέχισε «Η τριάδα στον αγώνα, μοιάζει να είναι για μας ένας ρεαλιστικός στόχος και αυτό θα κυνηγήσουμε.

Η έξοδος στην Φινλανδία μας στοίχισε βαθμολογικά, αλλά παρόλα αυτά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία μας»

Το ελληνικό πλήρωμα, μέλος της εθνική ομάδας υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ, είναι στην 5η θέση της κατάταξης του Trophy με 22 βαθμούς, 5 βαθμούς πίσω από τον Βρετανό Clark που βρίσκετε στην 2η, 3 βαθμούς από τον Γάλλο Biasion και 2 βαθμούς από τον Λουξεμβουργιανό Schammel που βρίσκονται στην 3η και 4η αντίστοιχα.

Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα είναι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στο Cardiff, ενώ το αγωνιστικό σκέλος ξεκινά την επόμενη μέρα και τελείωνει το απόγευμα της Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με κέντρο το Swansea.

Την προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος στηρίζουν η Ford Motor Hellas, η Jet Oil, η Εθνική Επιτροπή Αγώνων, η Puma και το περιοδικό 4Τροχοί 
Σύνολο επισκέψεων: 1,053,705 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation