ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Neste Rally Finland
 

Χωρίς να μεσολαβήσει χρόνος για να ξεκουραστούν από το δύσκολο αγώνα της Γερμανίας, οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Μουζάκης βρίσκονται στη Φινλανδία για τον προτελευταίο αγώνα του Fiesta Sporting Trophy International. Το Ελληνικό πλήρωμα δεν πρόλαβε να γιορτάσει την τεράστια επιτυχία τους στη Γερμανία, αφού το πρωί της Δευτέρα ταξίδεψαν από την Γερμανία κατευθείαν στην Φιλανδία, όπως και όλος ο θίασος του WRC.

Οι Έλληνες, μέλη της Εθνικής Ομάδας, πραγματοποίησαν τις αναγνωρίσεις του αγώνα και δήλωσαν έτοιμοι για την πρόκληση του Ράλι Φινλανδίας.

            Η προσέγγιση μας δεν αλλάζει μετά από την νίκη μας στην Γερμανία. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα λάθη και να προστατέψουμε το αυτοκίνητο. Δηλαδή, πρακτικά να κάνουμε ότι και στην Γερμανία. Και στους τρεις προηγούμενους αγώνες, θεωρώ ότι είχαμε πάει καλά, αλλά δικά μου λάθη ή ατυχίες, μας είχαν στερήσει κάποιο καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω, ότι και σε αυτόν τον αγώνα δεν θα κερδίσει ο ταχύτερος, αφού είναι πολύ εύκολο να γίνει το λάθος.

Και ο Λάμπρος συμπλήρωσε για την πρωτόγνωρη διαδικασία των δυο συνεχόμενων αγώνων αλλά και τις ιδιαιτερότητες του Ράλι Φινλαδίας:

 
            Είναι πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Θα έλεγα ιδιαίτερα επαγγελματική. Και ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνουμε εμείς.
            Είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να πραγματοποιήσουμε όλα τα αγωνιστικά χιλιόμετρα που περιλαμβάνει το Ράλι. Κοιτάζοντας τις ειδικές, κατάλαβα ότι είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσουμε τις εμπειρίες που προσφέρει.
            Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην τριάδα, αλλά να κάνουμε ανταγωνιστικούς χρόνους, κοντά στους Bettega, Biasion και Clark. Θεωρώ ότι ο Keskinen, αλλά και ο Arpiainen που συμμετέχει στο θεσμό σε αυτόν τον αγώνα, θα έχουν σημαντικό πλεονέκτημα στην πατρίδα τους
. 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,071 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation