ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

OMV ADAC Rallye Deutschland
 

Έπειτα από ένα διάλλειμα 3 μηνών, ο Λάμπρος Αθανασούλας και ο Νίκος Μουζάκης, ξαναρίχνονται στην μάχη του Fiesta Sporting Trophy International στο Ράλι Γερμανίας.

Το ελληνικό πλήρωμα που υποστηρίζεται από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων, βρίσκεται ήδη από την Κυριακή 6 Αυγούστου στην πόλη Trier της Γερμανίας στο πλαίσιο  του ένατου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, και τέταρτου του FSTi.

Με το πρωτάθλημα να είναι στην κρισιμότερη καμπή του, μιας και αμέσως μετά τον αγώνα της Γερμανίας ακολουθεί ο αγώνας της Φινλανδίας, οι Έλληνες δείχνουν έτοιμοι να παλέψουν για μια θέση στο βάθρο, που διάφορες ατυχίες τους στέρησαν στους προηγούμενους αγώνες.

Στον αγώνα της Γερμανίας συμμετέχουν 8 οδηγοί με Ford Fiesta ST, με τον Αγγλο Tom Curtis να απουσιάζει και στην θέση του να βρίσκετε η Emma Gilmour από την Νέα Ζηλανδία.

 

Μετά την πρώτη μέρα αναγνωρίσεων ο Λάμπρος σχολίασε για τον αγώνα:

Ο αγώνας της Γερμανίας είναι πολύ ιδιαίτερος. Έχει μεγάλη ποικιλία οδοστρώματος με πολλά στενά κομμάτια που δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος όπως και πολλές αλλαγές πορείας που απαιτούν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Σημαντικό ρόλο θα παίξει σίγουρα και ο καιρός, που αυτή την στιγμή είναι άστατος και προβλέπεται να παραμείνει έτσι και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τα αποτελέσματα στους επόμενους δύο αγώνες που έρχονται αυτές τις δυο εβδομάδες θα είναι καθοριστικά για την πορεία του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αρχίζοντας από την Γερμανία όπου το πλήρωμα με τα λιγότερα λάθη συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει.

Έχουμε δουλέψει πολύ επάνω στο αυτοκίνητο το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, τόσο σε απόδοση όσο και σε αξιοπιστία. Στόχος μας είναι τουλάχιστον μια θέση στο βάθρο και γιατί όχι και κάτι καλύτερο!  

 

Την προσπάθεια του Ελληνικού πληρώματος υποστηρίζουν η JetOil, Ford Motor Hellas, Puma Hellas, 4Τροχοι και η Εθνική Επιτροπή Αγώνων. 
Σύνολο επισκέψεων: 1,115,970 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation