ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ράλι Σαρδηνίας Τρίτη Μέρα
 

Η τύχη γύρισε την πλάτη στο ελληνικό πλήρωμα την Τρίτη και τελευταία μέρα του Ράλι της Σαρδηνίας. Οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Μουζάκης βρίσκονταν άνετα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Fiesta Sporting Trophy παρόλο το ένα λεπτό ποινής που άδικα προστέθηκε στον χρόνο τους από τους Ιταλούς διοργανωτές, μετά και το τέλος της πρώτης ειδικής της δεύτερης ημέρα. Η δεύτερη ειδική όμως έμμελε να είναι και η τελευταία τους για τον αγώνα, μια που το ψαλίδι του Fiesta ST παρέδωσε πνεύμα 500 μέτρα πριν το τέλος της ειδικής.

Η βλάβη αυτή αποδείχθηκε ότι ήταν αποτέλεσμα κόπωσης του ψαλιδιού, το οποίο είχε ήδη αλλαχθει μια φόρα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η εγκατάλειψη του ελληνικού πληρώματος τους έριξε στην έκτη θέση της κατάταξης και κάνοντας χρήση του κανονισμού superally θα προσθέσουν 3 ακόμα βαθμούς στην βαθμολογία τους.

Μετα το τέλος του αγώνα ο Λάμπρος σχολίασε:
 

Σε έναν τόσο σκληρό αγώνα περιμένεις να σου συμβούν τα πάντα. Είναι κρίμα όμως που πήγε χαμένη η σκληρή προσπάθεια της ομάδας με τέτοιο τρόπο. Δεν ακουμπήσαμε πουθενά το αυτοκίνητο, απλά ξαφνικά 'άνοιξε' το ψαλίδι.

Έτσι είναι οι αγώνες, η πρσπάθεια συνεχίζετε και πάνω από όλα κρατάμε τις εμπειρίες που αποκομίσαμε αλλά και το γεγονός ότι αξίζαμε σίγουρα κάτι καλύτερο σε αυτόν τον αγώναΣύνολο επισκέψεων: 1,115,968 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation