ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rallye de France Leg 3
 

Τέλος καλό, όλα καλά!

Στην τέταρτη θέση του Fiesta Sporting Trophy International, τερμάτισαν οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Μουζάκης στο 50ο Rallye de France, ή πιο γνωστό σαν Γύρος της Κορσικής. 

Το ελληνικό πλήρωμα έκτος από τους αντιπάλους, είχε να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα και ατυχίες που όμως δεν τους πτόησαν με αποτέλεσμα να καταλάβουν την πολύ τιμητική τέταρτη θέση.

Η τρίτη μέρα είχε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις για τους Έλληνες που όμως έδειξαν ωριμότητα ταχύτητα αλλά και προσήλωση στον στόχο που είχαν θέσει από την αρχή και κατάφεραν να κρατήσουν την τέταρτη θέση, σημειώνοντας μάλιστα και τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας τους στην 11η ειδική.  

Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ιταλός Bettega ενώ στην δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν ο Γάλλος Biasion και ο Βρετανός Clark.

Μετά και τον δεύτερο αγώνα του FSTi η βαθμολογία έχει ως εξής:

Biasion 18β

Bettega 16β

Hughes 10β

Αθανασούλας 9β

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λάμπρος σχολίασε: 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό τον αγώνα χωρίς λάθη, και μάλιστα στην 4η θέση. Είναι ο δύσκολότερος αγώνας που έχω κάνει ποτέ και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τον έκαναν ακόμα δυσκολότερο. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε είναι τεράστιες και θα είναι πολύτιμες στο μέλλον! Κάνουμε ένα βήμα την φορά και ελπίζουμε για το καλύτερο στην συνέχεια!

Το ελληνικό πλήρωμα μετέχει στο FSTi με την υποστήριξη της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων και την χορηγία των Ford Motor Hellas, JetOil, Puma Hellas και των 4Τροχών,Σύνολο επισκέψεων: 1,115,959 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation