ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Επόμενος σταθμός Κορσική
 


Στην Κορσική, πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και δεύτερο του
Fiesta Sporting Trophy International (FSTi), δίνουν  το επόμενο ραντεβού τους με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, οι οδηγοί των Ford Fiesta ST.
   
Πιστοί στο ραντεβού αυτό και οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Μουζάκης, που θα μονομαχήσουν με τους 8 αντιπάλους τους με στόχο την διάκριση και γιατί όχι και μια θέση στο βάθρο, που 'άδικα' ξέφυγε μέσα από τα χέρια τους στην Ισπανία.
   
Το πλήρωμα που μετέχει στο
FSTi με την υποστήριξη της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων και την χορηγία των Ford Motor Hellas, JetOil, Puma Hellas και των 4Τροχών, βρίσκεται ήδη από την Κυριακή στο όμορφο Γαλλικό νησί για να πραγματοποιήσει τις αναγνωρίσεις και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το δύσκολο έργο τους.
   
Απών από τον αγώνα της Κορσικής θα είναι ο Αγγλος
Tom Curtis, ο οποίος δεν κατάφερε να επισκευάσει το αυτοκίνητο του μετά από την έξοδο που είχε στην πρώτη ειδική του Rally Catalunya ενώ θα προστεθεί και μια νέα συμμετοχή για το υπόλοιπο της σεζόν, αυτή του Ρώσου Evgeny Vertunov.

 
Ο Λάμπρος σχολίασε για τον αγώνα: 
Αυτός ο αγώνας θα είναι δυσκολότερος από τον αγώνα της Ισπανίας λόγω των μεγάλων ειδικών. Δεν έχουμε συνηθίσει σε ειδικές των 30 χλμ στους Ελληνικούς αγώνες. Χρειάζεται ταχύτητα αλλά και τακτική γιατί στα αυτοκίνητα προδιαγραφών Ν καταπονούνται σημαντικά τα φρένα και το συστημα διεύθυνσης.

Σίγουρα λόγω εντοπιότητας το πλεονέκτημα για την νίκη θα το έχει ο Biasion. Εμείς θέλουμε πάνω από όλα να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα μηχανικά προβλήματα, και καθόλου ακόμα καλύτερα, και να είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα σε κάθε ειδική. Από εκεί και πέρα, όπως φάνηκε στην Ισπανία, όλα είναι πιθανά.

   
Ο αγώνας, ο οποίος αποτελείται από 12 ειδικές διαδρομές (6 επαναλαμβανόμενες), ξεκινά με την πανηγυρική εκκίνηση στην πόλη του
Ajaccio την Πέμπτη 6 Απριλίου, ενώ το αγωνιστικό του μέρος ξεκινά την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 8:45 τοπική και τερματίζει την Κυριακή 9 Απριλίου στις 14:00 τοπική.
 

Περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα κατα την διάρκεια του αγώνα, μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες:

 
www.rally.gr

www.rallyedefrance.com

www.fiestasportingtrophy.com

www.wrc.com

 Σύνολο επισκέψεων: 1,116,043 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation