ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Catalunya τέλος!
 
Ήρεμα κύλησε η τελευταία ημέρα του Ράλι της Καταλωνίας για το ελληνικό πλήρωμα . Μετά την ατυχη στιγμή της δευτερης ημέρας που τους ανάγκασε να βρεθούν από την πρώτη στην  πέμπτη θέση της κατάταξης του Fiesta Sporting Trophy έκαναν ένα συντηρητικό αγώνα μεχρι την προτελευταία ειδική, αφού δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν για την 4η θέση αλλά και δεν κινδυνεύαν να χάσουν την θέση τους. Ένα πρόβλημα όμως του Ολλανδού Schammel που ήταν στην 4η θέση έδωσε στο ελληνικό πλήρωμα μια μικρή ευκαιρία να κερδίσει μια θέση. Ο Λάμπρος  Αθανασούλας υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μουζάκη πίεσε όσο μπορούσε, έκανε τον πρώτο χρόνο στην ειδική αλλά κατάφερε δυστυχώς να καλύψει τα 1'26'' από τα 1'50'' της διαφοράς τους.


Έτσι, παρά την άτυχια του πληρώματος στην όγδοη ειδική του αγώνα,  ο Λάμπρος Αθανασούλας και ο συνοδηγός του Νίκος Μουζάκης κέρδισαν τις εντυπώσεις, και απέδειξαν με τους χρόνους και την επίδοση τους ότι ήταν ικανοί να διεκδικήσουν την νίκη στον αγώνα.

Μετα το τέλος του αγώνα ο Λάμπρος δήλωσε:

Αν πριν την εκκίνηση του αγώνα μου προσέφεραν την 5η θέση στον αγώνα, θα την έπαιρνα ευχαρίστως. Μετά όμως από το πρώτο σκέλος φάνηκε καθαρά ότι με λίγη τύχη θα μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε τον αγώνα.
Δυστυχώς όμως ένα πρόβλημα στο συμπλέκτη και ένα λάθος μου μας στέρησε αυτή την δυνατότητα. Στο τέλος πίεσα όσο ήταν δυνατόν για την τέταρτη θέση, χωρίς όμως να ρισκάρω αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετο.
Ηταν μια τεράστια εμπειρία για όλους μας και βγαίνουμε πολύ δυνατότεροι και έμπειροι μέσα από αυτόν τον αγώνα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας, την Ford Motor Hellas, την Jetoil τους 4Τροχούς και την Puma Hellas όπως επίσης και την Εθνική Επιτροπή Αγώνων για την εμπιστοσύνη τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αργυρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του.

Σύνολο επισκέψεων: 1,115,991 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation