ΝΕΑ

Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ford Fiesta JWRC στην Ελλάδα
 
Η A.R.T. (Athanassoulas Rally Team), με την υποστήριξη της Ford Motor Hellas και της Creation Optical Media, ανακοινώνει με μεγάλη της χαρά την απόκτηση ενός Ford Fiesta JWRC. To Ford Fiesta JWRC, θα αντικαταστήσει το Ford Puma S1600 της ομάδας μας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου με οδηγό τον Λάμπρο Αθανασούλα, και συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη, περσινούς κυπελλούχος της Α5 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι. Την τεχνική υποστήριξη, έχει αναλάβει η έμπειρη ομάδα του Car Center, ενώ την προμήθεια αγωνιστικού εξοπλισμού του πληρώματος και ειδών ένδυσης της ομάδας έχει αναλάβει η εταιρεία Puma. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο είναι το πρώτο που συναρμολογείται παγκοσμίως από ιδιωτική ομάδα και το δεύτερο που θα λάβει μέρος σε αγώνες, μετά το αυτοκίνητο της FordTeamRS που έκανε ντεμπούτο, με τον Jari-Matti Latvala, στο Ράλι Ακρόπολις Χορηγοί της ομάδας είναι η Creation Optical Media και η Ford Motor Hellas ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4Τροχοί. Αρωγοί της προσπάθειας είναι επίσης και οι εταιρείες P&G Group, Vertical και Μίχας-Levcot.

Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στους ελληνικούς αγώνες στο Ράλι ΕΛΠΑ στις 25-25 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια του πληρώματος:

Λάμπρος Αθανασούλας: Νιώθω ότι ζω ένα όνειρο και περιμένω κάποιον να με ξυπνήσει!! Χωρίς καμία δόση υπερβολής ο χρόνος από εκείνο το βροχερό Σαββατοκύριακο όπου ανέλπιστα, για εμένα, κέρδισα στο θεσμό του «Γίνε Πρωταθλητής» των 4Τροχών μέχρι το περσινό κύπελλο της Α5 και τώρα, που σε λίγες μέρες θα βρεθώ στο τιμόνι του πιο σύγχρονου JWRC, μοιάζει σαν να έχει σταματήσει. Έχω ακούσει καταπληκτικά πράγματα για το Fiesta από τους ανθρώπους που το έχουν δοκιμάσει και πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ στο τιμόνι του για να το διαπιστώσω και από πρώτο χέρι. Η πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο, δυστυχώς ακόμα μόνο οπτική, δείχνει ότι έχει δοθεί μεγάλο βάρος στη σωστή κατανομή του βάρους και στην διαδρομή των αναρτήσεως, τομείς όπου το Puma υστερούσε σημαντικά έναντι των σύγχρονων JWRC. Μεγάλο πλεονέκτημα για μας είναι ότι το αυτοκίνητο θα συναρμολογηθεί από ελληνικά χέρια (Ford Car Center) οπότε θα γνωρίζουμε καλύτερα όλα του τα σημεία.

Κώστας Σούκουλης: Το γεγονός ότι μεγάλες εταιρίες σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο, μας εμπιστεύτηκαν σε ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, μας δημιουργεί ευθύνες αλλά ταυτόχρονα επιβραβεύει τους κόπους μας. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε το παν για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και να αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό αυτό το καταπληκτικό αυτοκίνητο που μας εμπιστεύονται.

Σύνολο επισκέψεων: 1,053,719 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation