ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Όλα έτοιμα για το Rally Catalunya
 

Στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται όλα τα μέλη του Team Greece, για τον πρώτο αγώνα του Fiesta Sporting Trophy το Rally Catalunya.

    Οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Μουζάκης αναχωρούν την Κυριακή 19/2 με προορισμό την πόλη του Salou στην Ισπανία όπου βρίσκετε το κέντρο του αγώνα.

    Το ελληνικό πλήρωμα,  θα έχει ελάχιστο χρόνο στην διάθεση του για να εγκλιματιστεί αφού το χρονοδιάγραμμα των αναγνωρίσεων του αγώνα είναι εξαιρετικά σφικτό ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να συμμετάσχουν και σε διάφορες εκδηλώσεις  που έχει προγραμματίσει η M-Sport και η Ford για την προώθηση του νέου αυτού θεσμού.

    Ταυτόχρονα, στην άλλη άκρη της Ευρώπης, στις εγκαταστάσεις της RMS στην Αγγλία, γίνονται οι τελικές ρυθμίσεις στο Fiesta ST που θα χρησιμοποιήσει ο Λάμπρος στους έξι αγώνες του Trophy.

    Την προσπάθεια του πληρώματος υποστηρίζουν η Εθνική Επιτροπή Αγώνων, η Ford Motor Hellas, η Jet Oil, το περιοδικό 4Τροχοί και η Puma Hellas.

    Λίγο πριν αναχωρήσει για τον παρθενικό του αγώνα στο Fiesta Sporting Trophy ο Λάμπρος μας είπε:
 

    Είναι πολύ περίεργο αλλά πραγματικά δεν νιώθω καθόλου άγχος.

    Αποκόμισα άριστες εντυπώσεις από το αυτοκίνητο στο Ράλι Αχαιός αλλά και από τις δοκιμές που κάναμε όλη αυτή την εβδομάδα.

    Έχουμε βρει ένα καλό set up για το αυτοκίνητο και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αναγνωρίσεις των ειδικών του αγώνα για δούμε τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουμε.

    Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια και να ευχηθώ αυτή η προσπάθεια να είναι μια αρχή ώστε περισσότεροι Έλληνες οδηγοί να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό.Σύνολο επισκέψεων: 1,116,073 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation