ΝΕΑ

Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rally ΔΕΘ 2003
 
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Λάμπρο Αθανασούλα- Κώστα Σούκουλη με το Creation Puma Rally Car στο Ράλι ΔΕΘ, στην κατηγορία Α5 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Το πλήρωμα συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στο Ράλι Αχαιός, μονοπωλώντας την κορυφή σε όλες, πλην μιας, τις ειδικές διαδρομές.
Παρόλα αυτά όμως μια δυσάρεστη έκπληξη που τους επιφύλασσε το αυτοκίνητο πριν την τελευταία ειδική παραλίγο να τους στοιχίσει την νίκη. Για την ακρίβεια το Puma αρνιόταν επί 2 λεπτά να πάρει μπροστά με αποτέλεσμα το πλήρωμα να χρεωθεί με 20'' ποινή.
Το γεγονός αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να τους στερήσει την 1η θέση μιας που με την επίδοση τους στην τελευταία ειδική επισφράγισαν την νίκη τους!

Επόμενος αγώνας των Λάμπρου Αθανασούλα και Κώστα Σούκουλη είναι το Ράλι ΕΛΠΑ στις 27-28 Σεπτεμβρίου όπου θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους. Μετά τον τερματισμό το πλήρωμα δήλωσε:

Λάμπρος Αθανασούλας: Μια εύκολη φαινομενικά νίκη έγινε θρίλερ! Τέλος καλό όμως όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ τους μηχανικούς μας για το αγώνα που έκαναν μετά την άτυχη στιγμή της Παρασκευής.

Κώστας Σούκουλης: Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Αποδείξαμε ότι τα καταφέρνουμε και κάτω από πίεση. Μια λάθος ρύθμιση στο μπροστινό σύστημα στις πρώτες δυο ειδικές μας δυσκόλεψε λίγο, αλλά με την άμεση επέμβαση των μηχανικών του Car Center στο service park όλα έγιναν ποιο εύκολα. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη!

Σύνολο επισκέψεων: 1,071,016 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation