ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ανάβαση Λειβαδίου
 
Την πρώτη ανάβαση της καριέρας του, πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Ιουνίου στην πολύ επιτυχημένη ανάβαση του ΑΟΘ , Λιβάδι, ο Λάμπρος Αθανασούλας. Ο περσινός κυπελλούχος της Α5, μετά το εξαιρετικά άτυχο Ράλι Κένταυρος, όπου ένα πρόβλημα στον συμπλέκτη δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει ούτε μια ειδική διαδρομή, συμμετείχε στην ανάβαση Λιβάδι, θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνατότητες του Puma στην άσφαλτο πριν το αποχαιρετήσει για το νέο του αυτοκίνητο, το Ford Fiesta JWRC, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετική επίδοση αφού κατέλαβε την δεύτερη θέση στην Α6 ενώ σημείωσε τον απόλυτο χρόνο στην κατηγορία του.

Μετά το τέλος της ανάβασης ο Λάμπρος σχολίασε:

Ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε ανάβαση και είμαι ενθουσιασμένος! Αυτοί οι αγώνες απαιτούν το 100% της συγκέντρωσης του οδηγού. Σε σχέση με τους αγώνες ράλι μου έλειψε η διάρκεια αλλά αποζημιώθηκα από την μεγάλη παρουσία του κόσμου, παρόλη την ζέστη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί με ένα αυτοκίνητο στημένο για ράλι κατάφερα να πιέσω τον Σάκη Ευσταθίου, έναν από τους κορυφαίους έλληνες οδηγούς στην άσφαλτο και πολύ έμπειρο στις αναβάσεις.
Ευχαριστώ τους μηχανικούς μου για την πολύτιμη τους βοήθεια σε αυτό το πρωτόγνωρο για εμένα είδος αγώνα. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στην προετοιμασία του Fiesta και αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα ήθελα να πάω και με αυτό σε μια ακόμα ανάβαση.

Σύνολο επισκέψεων: 1,116,085 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation