ΝΕΑ

Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rally ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ
 
Μια ακόμα νίκη προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι Λάμπρος Αθανασούλας- Κώστας Σούκουλης.
Συγκεκριμένα κέρδισαν, με το Creation Puma Rally Car, την κλάση Α5 στο 31ο Ράλι Μαύρο Ρόδο που διοργάνωσε με επιτυχία η ΑΛΑ στην περιοχή της Αγ. Άννας στη Βόρειο Εύβοια στις 11/12 Οκτωβρίου.
Ο αγώνας, ο οποίος προσέφερε πολλές εναλλαγές και έντονες συγκινήσεις στους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στις καταπράσινες ειδικές, ήταν ιδιαίτερα σκληρός και απαιτούσε συνδυασμό ταχύτητας και τακτικής.
Το πλήρωμα του Puma στηριζόμενο σε αυτό το δίπτυχο οδήγησε έξυπνα και κατάφερε μαζί με την πρώτη θέση στον αγώνα, να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κλάσης Α5.
Να σημειώσουμε επίσης την 8η θέση γενικής και την 3η F3 που κατέκτησε το πλήρωμα.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι το Ράλι Ολύμπιο στις 8-9 Νοεμβριου στην περιοχη της Λαμίας

Μετά το τέλος του αγώνα το πλήρωμα δήλωσε:

Λάμπρος Αθανασούλας: Ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας σε ειδικές τις οποίες δεν γνωρίζαμε καλά λόγω προβλημάτων με τις άδειες του στρατευμένου συνοδηγού μου. Παρόλο που οι κλειστές ειδικές δεν ευνοούσαν το αυτοκίνητο μας σε σχέση με τους αντιπάλους μας, κινηθήκαμε έξυπνα και όσο γρήγορα χρειαζόταν έτσι ώστε να κερδίσουμε.

Κώστας Σούκουλης: Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και στο χώμα ακόμα και σε ειδικές που δεν μας βολεύουν. Μπορεί να πήραμε ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των άλλων τριών διεκδικητών του κυπέλλου, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Στους αγώνες τα πάντα είναι ανοικτά. Ευχαριστούμε πολύ τους μηχανικούς του Car Center και Quick Fit για την βοήθεια τους.

Σύνολο επισκέψεων: 1,071,137 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation