ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

E...γινε Πρωταθλητής
 
Ο Λάμπρος Αθανασούλας, νικητής του διαγωνισμού Γίνε Πρωταθλητής των 4Τροχών για το 2002, και ο Κώστας Σούκουλης είναι οι κυπελλούχοι της κλάσης Α5 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι 2003.

Ο Λάμπρος, οδηγώντας το Creation Ford Puma 1.4 Rally Car, κατάφερε στην πρώτη του, ουσιαστικά, εμπλοκή στο πρωτάθλημα να κερδίσει το κύπελλο της δυσκολότερης κλάσης, της Α5.

Βασικό ρόλο στο επίτευγμα αυτό έπαιξε, εκτός από την ικανότητα του πληρώματος, και η άψογη προετοιμασία του αυτοκινήτου από το Car Center των Αφων Καρανικόλα όπως και η υποστήριξη των χορηγών της ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στα καθαρά αγωνιστικά, το πλήρωμα του Puma ξεκίνησε τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, το Ράλι Ολύμπιο, έχοντας σαν στόχο τουλάχιστον μια 4η θέση που θα τους εξασφάλιζε το πρωτάθλημα. Δεν αρκέστηκαν όμως σε αυτό και οδηγώντας γρήγορα αλλά και χωρίς να παίρνουν το παραμικρό ρίσκο, κατάφεραν να τερματίσουν στην 2η θέση και να κερδίσουν το κύπελλο με διαφορά 10 βαθμών από τον δεύτερο Γκίκα.

Μετά τον τερματισμό το πλήρωμα δήλωσε: Λάμπρος Αθανασούλας : Η επιτυχία αυτή ξεπερνάει κάθε μας προσδοκία! Μετά την ατυχία στο Ολυμπιακό Ράλι, δουλέψαμε σκληρά και η δουλειά αυτή απέδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου, τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας και τους ανθρώπους που εμπνεύστηκαν των θεσμό του Γίνε Πρωταθλητής, χωρίς τον οποίο θα ήμουν ένας ακόμα θεατής των αγώνων Ράλι.

Κώστας Σουκουλης : Ένα πρωτάθλημα είναι πάντα αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας. Όλη η ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Ο Λάμπρος και εγώ θα θέλαμε να αφιερώσουμε το κύπελλο αυτό στον αδικοχαμένο φίλο μας Δημήτρη Κολλιοπάνο.

Σύνολο επισκέψεων: 1,116,015 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation