ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ελληνική απόβαση στην Ιταλία
 
Την πρώτη του συμμετοχή εκτός ελληνικών συνόρων θα πραγματοποιήσει ο Λάμπρος Αθανασούλας στο Rally San Crispino της Ιταλίας στις 4 και 5 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας, που είναι ο προτελευταίος του Ιταλικού πρωταθλήματος, διεξάγεται στην περιοχή της Cesena και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλές και αξιόλογες συμμετοχές, αφού προσμετρά στο Mitsubishi Evo Cup αλλά και στο Subaru Cup της γειτονικής χώρας.

Ο Έλληνας οδηγός, που θα πλαισιώνεται από τον Νίκο Μουζάκη στο κάθισμα του συνοδηγού, δεν θα αγωνιστεί με το Ford Fiesta S1600 της ART που τον έχουμε συνηθίσει, αλλά με ένα Mitsubishi Lancer Evo 8 της Ralliart Ιταλίας.

Με ίδιο αυτοκίνητο υποστηριζόμενο και αυτό από την Ralliart Ιταλίας, θα συμμετάσχει στον αγώνα και ο πρωταθλητής Ελλάδος ¶ρης Βωβός με συνοδηγό τον El-Em.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του Λάμπρου με τετρακίνητο αυτοκίνητο στην καριέρα του, μετά από την συμμετοχή του στο Ράλι Κορινθου το 2003 με ένα Ford Escort GrA.

Χορηγοί της προσπάθειας αυτης είναι η JetOil, το περιοδικό 4Τροχοί και η Puma Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στο http://www.rubiconecorse.com/crispino_05/index.php

Ο Λάμπρος σχολίασε για την συμμετοχή αυτή αστειευόμενος:
Είπαμε αφού μπήκε ο ¶ρης στα ‘λημέρια’ μας και έτρεξε με S1600 στο Ράλι Αττικό, να μπούμε και εμείς στα δικά του και να τρέξουμε με Ν4! και συνέχισε
Ήθελα από καιρό να κάνω έναν αγώνα στο εξωτερικό και όταν, μεταξυ σοβαρού και αστείου, ήρθε η προταση από τον καλό μου φίλο Λωρη Μελετόπουλο να πάμε μαζί τους στην Ιταλία, δεν δίστασα να το κάνω. Είναι πάντως σημαδιακό ότι και στην πρώτη μου φορά με τετρακίνητο αυτοκίνητο πάλι ο Λώρης είχε συμμετοχή, αφού ήταν συνοδηγός μου!
Η συμμετοχή μου στον αγώνας είναι καθαρα για απόκτηση εμπειρίας και είναι πολύ θετικό ότι ο σχεδιασμός του αγώνα με τις επαναλαμβανόμενες ειδικές θα μου δώσει, ελπίζω, την ευκαιρία να εξικοιωθώ με το αυτοκίνητο και να βελτιώθω οδηγικά!
Θα ήθελα κλείνοντας, να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που με στήριξαν για μια ακόμα φορα, και τον Λώρη Μελετόπουλο που οργάνωσε όλη την αποστολή.


Σύνολο επισκέψεων: 1,116,048 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation