ΝΕΑ

O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...
SeaJets Acropolis Rally 2016
Η Lascaris Foundation Team Greece, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ραλι Βοιωτίας
 
Μετά από απο το μεγάλο ‘ασφάλτινο’ πεντάμηνο διάλλειμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι επιστρέφει στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές με το Ράλι Βοιωτίας.

Ο αγώνας που διοργανώνετε από την Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς, θα διεξαχθεί στην περιοχή της Λιβαδείας στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2005.

Εκεί θα βρίσκονται με το νούμερο 11 στις πόρτες του JetOil Ford Fiesta S1600 και οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νικος Μουζάκης.

Το πλήρωμα που υποστηρίζετε από την Ford Motor Hellas και την JetΟil θα προσπαθήσει για την διακριση στην F3, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά ότι οι αλλαγές που έγιναν για άλλη μια φορα σε καίρια μηχανικά μέρη του Ford Fiesta S1600, θα τους επιτρέψουν να κινηθούν γρήγορα και αξιόπιστα.

Λίγο πριν τον αγώνα ο Λάμπρος σχολίασε:

Χαίρομαι που επιστρέφουμε στο χώμα μετα απο τόσο καιρό, μιας και η επιφάνεις αυτή είναι πιο διασκεδαστική για τα πληρώματα. Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα με το αυτοκίνητο, και να καταφέρουμε να τερματίσουμε. Η χρονια, μεχρι στιγμής, ήταν πολύ δυσκολη για εμάς και δυστυχώς παρότι κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να κάνουμε το αυτοκίνητο αξιόπιστο. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια και πιστεύω πως είμαστε κοντά στο στόχο μας.

Σύνολο επισκέψεων: 1,016,289 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation