ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

30ο Rally ΕΛΠΑ
 
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ο αγώνας του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Ράλι που οργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την ΕΛΠΑ στους Νομούς Αχαϊας και Κορινθίας με κέντρο την πόλη του Αιγίου.

Νικήτής του αγώνα ο Ιταλός Giandomenico Basso με δευτερο τον Γάλλο Simon Jean-Joseph και τρίτο τον Ιταλό Renato Travaglia

Το Ford Fiesta S1600 που υποστηρίζετε από την Ford Motor Hellas και την Jet Oil, με πλήρωμα τους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Μουζάκη, δεν κατάφερε να φτάσει στην ράμπα του τερματισμού, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το σύστημα τροφοδοσία του αυτοκινητου.

Το πρόβλημα που έκανε αρχικά την εμφανιση του στην 2η ειδική του αγώνα, έγινε εντονότερο στην συνέχεια ώσπου στα μέσα της 4ης ειδικής ανάγκασε το πλήρωμα να εγκαταλείψει την προσπάθεια ενώ βρισκόταν στην 10η θέση γενικής και στην 5η θέση ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα.

Μετά το τέλος της προσπάθειας του ο Λάμπρος σχολίασε:

Ήταν ένας καταπληκτικά σχεδιασμένος αγώνας που δίκαια χαρακτηρίστηκε από όλους του ξένους οδηγούς σαν ένας από τους κορυφαίους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Εμείς από την πλευρά μας είχαμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε πραγματοποιώντας πολλά χιλιόμετρα δοκιμών πριν τον αγώνα χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα αλλά δυστυχώς το αυτοκίνητο είχε διαφορετική άποψη κατά την διάρκεια του αγώνα.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το έργο μας θα ήταν δύσκολο με ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο και δυστυχώς τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν.
Η προσπάθεια συνεχίζετε τόσο από εμάς όσο και από τη Μ-Sport και ελπίζουμε πολύ σύντομα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύνολο επισκέψεων: 1,115,957 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation