ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Όλα έτοιμα για το Ford Fiesta S1600!
 
Στην τελική ευθεία για το Ράλι Ακρόπολις έχει μπει το πλήρωμα και η ομάδα υποστήριξης της Athanassoulas Rally Team.

O Λάμπρος Αθανασούλας και ο Νίκος Μουζάκης πραγματοποίησαν την Δευτέρα το πρωί τις προκαθορισμένες αναγνωρίσεις για την υπερειδική του Ολυμπιακού Σταδίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 18:00, και λίγο πριν αναχωρήσουν για την περιοχή της Λαμίας όπου θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη τις αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών, δοκίμασαν το Ford Fiesta S1600. Εκεί σε συνεργασία με τους μηχανικούς του Car Center έκαναν τις τελευταίες ρυθμίσεις και δοκίμασαν κάποια από τα νέα σημεία του αυτοκινήτου.

Αμέσως μετά το τέλος της δοκιμής μας είπαν τις σκέψεις τους και τους στόχους τους για το 52ο Ράλι Ακρόπολις.

Λάμπρος Αθανασούλας: Έμεινα εντυπωσιασμένος από την υπερειδική. Μόνο και μόνο η σκέψη ότι την Πέμπτη θα είναι το στάδιο γεμάτο κόσμο με ενθουσιάζει. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από τις ειδικές του αγώνα και θα προσπαθήσουμε, χρησιμοποιώντας και την εμπειρία του Νίκου να κάνουμε καλά γραπτά και να στηριχθούμε σε αυτά. Ο στόχος είναι σίγουρα ο τερματισμός. Ακόμα και αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία. Οι μηχανικοί μας έχουν δουλέψει πολύ πάνω στο αυτοκίνητο και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την M-Sport δίνοντας λύσεις εκατέρωθεν σε διάφορα ζητήματα που προκύπτουν.

Νίκος Μουζάκης: Το Ράλι Ακρόπολις είναι ένας από τους σκληρότερους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι που καταπονεί πολύ τα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα αυτά της κατηγορίας μας. Θα επιδιώξουμε να κινηθούμε σβέλτα χωρίς υπερβολές και αν μας δοθεί η ευκαιρία να γράψουμε και κάποιους καλούς χρόνους, θα το προσπαθήσουμε. Στόχος μας πάνω από όλα είναι να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι χορηγοί της ART, Ford Motor Hellas, JetOil και Puma Hellas, έχουν ετοιμάσει διάφορα happenings για το Ράλι Ακρόπολις, στην υπερειδική του αγώνα στο ΟΑΚΑ, στο service park στην Λαμία, αλλά και στις ειδικές του αγώνα.

 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,037 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation