ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Το ανανεωμένο Ford Fiesta S1600 στο Ράλι Κένταυρος
 
Μετά από τους δυο πρώτους χωμάτινους αγώνες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι συνεχίζεται στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στους πανέμορφους δρόμους της περιοχής του Πηλίου.

Το 27ο Ράλι Κένταυρος, που διοργανώνεται από την ΛΑΒ, θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Ιουνίου με την πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία του Βόλου στις 20:30, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει ουσιαστικά το πρωί της Κυριακής στις 8:30.

Εκεί, με το νούμερο 8 στις πόρτες του, θα βρίσκεται και το Ford Fiesta S1600 με το Λάμπρο Αθανασούλα στα πηδάλια και το Νίκο Μουζάκη στο δεξί μπάκετ.

Το πλήρωμα, που υποστηρίζεται από την Ford Motor Ελλάς και την JetOil, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με το ανανεωμένο από την M-Sport ,την ομάδα που έχει την ευθύνη για την συμμετοχή της Ford στο WRC, Ford Fiesta S1600 επί ελληνικού εδάφους.

Ο Λάμπρος σχολίασε πριν τον αγώνα:

Το νέο αυτοκίνητο δείχνει να είναι βελτιωμένο σε καίρια σημεία, τόσο όσο αφορά την αξιοπιστία, όσο και στις επιδόσεις του. Αυτό όμως πρέπει να αποδειχθεί και στις ειδικές διαδρομές. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια και ιδιαίτερα χαρούμενος που σε αυτό τον αγώνα θα έχουμε αυξημένο συναγωνισμό σε αριθμό συμμετοχών αλλά και σε ταλέντο πληρωμάτων. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας και να αποζημιωθούν οι θεατές που συνήθως κατακλύζουν τις όμορφες ειδικές του Πηλίου.

 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,081 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation