ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Το Fiesta της ART στο 52ο Ράλι Ακρόπολις
 
Την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στον αγώνα όπου πρωτοεμφανίστηκε, θα κάνει το Ford Fiesta S1600 στο 52ο Ράλι Ακρόπολις.

Το ανανεωμένο από την M-Sport Ford Fiesta S1600, θα δοκιμαστεί στα σκληρά ελληνικά χώματα, με πλήρωμα τους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Μουζάκη, οι οποίοι όπως και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, έτσι και στο Ράλι Ακρόπολις, υποστηρίζονται από την Ford Motor Hellas και την JetOil.

Την ευθύνη προετοιμασίας του αυτοκινήτου θα έχει το Car Center, ενώ στα service κατά την διάρκεια του αγώνα μηχανικοί της Μ-Sport θα συνεργάζονται με τους Έλληνες μηχανικούς .

Ο αγώνας θα αρχίσει την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 18:00 με την πανηγυρική εκκίνηση και την υπερειδική στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, και θα συνεχίστει την επόμενη μέρα στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας με κέντρο την πόλη της Λαμίας, για να τερματίσει την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 14:45 στις Θερμοπύλες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.acropolisrally.gr αλλά και την ιστοσελίδα της Athanassoulas Rally Team στο www.athanassoulas.gr

Ο Λάμπρος σχολίασε για την συμμετοχή του στον εθνικό μας αγώνα:

Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε Ράλι Ακρόπολις, και ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Είναι το όνειρο κάθε Έλληνα οδηγού να συμμετάσχει σε αυτόν το αγώνα και ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί. Στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και σαφώς θα είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα αλλά και για το αυτοκίνητο να τερματίσουμε τον αγώνα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στα νέα μηχανικά μέρη του Fiesta και η βοήθεια της M-Sport, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι πολύτιμη.

Σύνολο επισκέψεων: 1,116,035 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation