ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

33o Ράλι Μαύρο Ρόδο
 
Μέτα από ένα συντομό διάλλειμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι συνεχίζεται, με το 33ο Ράλι Μάυρο Ρόδο σε ειδικές που βρίσκονται στα όρια των νομών Αττικής και Βοιωτίας. Έκει θα δώσουν το παρόν και οι Λάμπρος Αθανασούλας - Νίκος Μουζάκης με το Ford Fiesta JWRC που υποστηρίζεται από την JetΟil και την Ford Motor Hellas.

Ο αγώνας, που διοργανώνεται από την ΑΛΑ, θα εκκινήσει από την Σκάλα Ωρωπού την Παρασκευή 13/5 στις 19:30 και εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο χώρο του AutoFestival, όπου και θα γίνει η πρωτη ειδική του αγώνα. Το Σάββατο ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα κινηθεί σε παλιές ‘Ακροπολικές’ διαδρομές όπως τα Σκούρτα και η Στεφάνη, τερματίζοντας πάλι στην Σκάλα Ωρωπού στις 19:10.

Ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα θα δώσουν οι κόντρες των ελληνικών πληρωμάτων με τα 13 πληρώματα από την Ιταλία που θα αγωνιστούν στην κατηγορία Ν4, μιας και ο αγώνας αποτελεί μέρος του ιταλικού Mitsubishi Cup

Ο Λάμπρος σχολίασε για τον αγώνα: Το φετινό Μαύρο Ρόδο είναι ένας τελείως καινούργιος αγώνας για εμένα, μιας και δεν έχω ξανατρέξει καμία από τις ειδικές του αγώνα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φέρουμε το αυτοκίνητο στον τερματισμό, αφού τα νέα μηχανικά μέρη που σχεδίασε η Μ-Sport για το Fiesta, δεν είναι ακόμα έτοιμα, και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις προγραμματισμένες αλλαγές στο αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά πιστεύω πως οι μηχανικοί μας θα καταφέρουν να δώσουν λύση στα προβλήματα νεότητας που παρουσιάζει το αυτοκίνητο, επιτρέποντας μας να κάνουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας. Όσο αφορά την άτυπη ΄κοντρα΄ μεταξύ ελληνικών και ιταλικών πληρωμάτων, πιστεύω ότι οι κορυφαίοι έλληνες οδηγοί δεν θα προβληματιστούν από τους γείτονες μας.

 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,077 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation