ΝΕΑ

O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...
SeaJets Acropolis Rally 2016
Η Lascaris Foundation Team Greece, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Πρεμιέρα για το JetOil Ford Fiesta S1600
 
Τον πρώτο τους αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2005, θα πραγματοποιήσουν στις 26-27 Μαρτίου οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Μουζάκης. Το πλήρωμα του Ford Fiesta S1600, που υποστηρίζετε από την JetOil και την Ford Motor Hellas, θα συμμετάσχει στο 27ο Ολυμπιακό Ράλι που διεξάγετε στην περιοχή του Πύργου Ηλείας από την ΑΟΛΑΠ.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του συνδυασμού δόθηκαν με την πολύ καλή εμφάνιση στο Rally Sprint Κορίνθου κάνοντας το πλήρωμα και τα μέλη της ομάδας να αισιοδοξούν ότι οι περσινές ατυχίες και μικροπροβλήματα νεότητας του αυτοκινήτου έχουν ήδη ξεπεραστεί.

H προσθήκη της χορηγίας της JetOil αλλά και η συνέχιση της υποστήριξης από την Ford Motor Hellas, σε συνδυασμό με την εξέλιξη του αυτοκινήτου σε συνεργασία με την M-Sport, αλλά και τις ικανότητες του πληρώματος δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος της F3.

Για μια ακόμα χρονιά την ευθύνη προετοιμασίας του αυτοκινήτου έχει το Car Center ενώ η Puma προμηθεύει τον αγωνιστικό ρουχισμό του πληρώματος αλλά και την περιβολή της ομάδας γενικότερα. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4Τροχοί, διοργανωτής του θεσμό του Γίνε Πρωταθλητής μέσα από το οποίο ο Λάμπρος Αθανασούλας έκανε τη πρώτη του συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Πληροφορίες για το ωράριο του αγώνα αλλά και τις προσβάσεις των θεατών στις ειδικές διαδρομές μπορείτε να βρείτε στο www.rally.gr αλλά και στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας λέσχης www.aolap.gr

Σύνολο επισκέψεων: 1,016,301 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation