ΝΕΑ

O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...
SeaJets Acropolis Rally 2016
Η Lascaris Foundation Team Greece, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Πρεμιέρα με νίκη!
 
Νικηφόρα ξεκίνησαν τους αγώνες για το 2005 οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Μουζάκης. Οδηγώντας το Ford Fiesta JWRC στα χρώματα της JetOil και με την υποστήριξη της Ford Motor Hellas, κέρδισαν στο 25ο Rally Sprint Κορίνθου την κλάση μέχρι 2000 κ.εκ ενώ βρέθηκαν και στην 2η θέση της άτυπης γενικής κατάταξης με μόλις 1'' διαφορά από τους Λαϊνόπουλο - Ανδριανόπουλο με Μitsubishi EVO VI.

Ο αγώνας που διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, ήταν άριστα οργανωμένος από την τοπική λέσχη και συγκέντρωσε πάρα πολλούς θεατές.
Aναλυτικά ποτελέσματα μπορείτε να δείτε στο www.alak.gr

Το πλήρωμα μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε:

Λάμπρος Αθανασούλας: Κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει του πρωταθλήματος που αρχίζει σε 2 εβδομάδες στο Πύργο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις αλλαγές που έγιναν στο αυτοκίνητο σε σχέση με πέρσι. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Fiesta, σε συνεργασία με την M-Sport και ελπίζουμε ότι φέτος όλα θα πάνε καλά. Ο αγώνας ήταν άριστα οργανωμένος και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος, που παρόλο το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, κατέκλυσε της ειδικές.

Νίκος Μουζάκης: Σήμερα ουσιαστικά ‘ξεσκουριάσαμε’ μετά από αγωνιστική απραξία 4 μηνών. Είναι θετικό που ξεκινήσαμε την χρονιά με έναν τερματισμό και μια καλή εμφάνιση. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι με τον Λάμπρο στο ίδιο αυτοκίνητο. Γίνετε μια συντονισμένη και σοβαρή προσπάθεια από όλη την ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή χρονιά.


Σύνολο επισκέψεων: 988,851 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation