ΝΕΑ

Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...
Όλα έτοιμα...
Όλα έτοιμα για την έναρξη του Seajets 2016 Acropolis RallyΤις τελικές ρυθμί...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

25ο Rally Sprint Κορινθου
 
Στην τελική ευθεία για το 25ο RALLY SPRINT - CITROEN EYΘΥΜΙΟΥ ΑΕ που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας και είναι η πρεμιέρα του Πανελλήνιου Επάθλου Χωμάτινων Ράλι Σπριντ σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΘΕΑ.

Η Ε.Δ. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ θα υποδεχθεί 33 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα. Έντονος προβλέπετε ο συναγωνισμός και σε όλες κατηγορίες μιας και όλοι οι πρωταγωνιστές του επάθλου θα δώσουν το παρών. Στην μεγάλη κατηγορία (2000+) , τρία πρωταθληματικά Ν4,( Σουρλής, Λαινόπουλος και Σταυριαννουδάκης) αλλά και δυο Lancia (Πολυχρονόπυλος Σίψας ) θα αναμετρηθούν για την επικράτηση και στην άτυπη Γενική του αγώνα .

Tην προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει στόχο ο Λάμπρος Αθανασούλας με τον Νίκο Μουζάκη (FORD FIESTA S1600) ,ενώ για τους πολύτιμους βαθμούς θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος (OPEL ASCONA ) , Δριτσοπουλος (RENAULT CLIO) και Διγώνης (FORD ESCORT ) στα 2000cc.

H κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές είναι τα 1600cc , με το Κυπελλούχο του 2004 Μαχαίρα ( CITROEN SAXO ) και τον Πανταζόπουλό (ΤΟΥΟΤΑ COROLLA ) να είναι τα φαβορί. Αλλά και πολλές ακόμα συμμετοχές να τους απειλούν Τσιώρης ,Γοριτσας κ.α

Τέλος στα μικρά (1400) Μπαντούνας (ΤΟΥΟΤΑ ΥΑRIS ) και Κουρτέσης (ΝΙSSAN MICRA ) είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν με τα περάσματα τους ,αλλά και εδώ δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις .

Ο έλεγχος εξακρίβωσης θα γίνει το Σάββατο 13 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της CITROEN ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΕ στο Λεχαιο Κορινθίας από 15.00 έως 17.00 Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου ώρα 10.00 στην αφετηρία της διαδρομής λίγο έξω από τον Σολομό.

Στο πλευρό της οργάνωσης ο Δήμος Τενέας και ο Δήμος Κορινθίων .

Mεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΕ επίσημο μέλος του δικτύου της CITROEN ΕΛΛΑΣ , και αντιπρόσωπος της για όλη την Κορινθία ,υποστηριχτής η εταιρία ελαστικών ΜΗΛΙΟΣ .

Χορηγοί επικοινωνίας το ραδιόφωνο και η τηλεόραση ΗΛΕΚΤΡΑ και οι γραφικές τέχνες ΜΕΛΑΝΕΙΟ.

(Δελτίο Τύπου ΑΛΑΚ)

 
Σύνολο επισκέψεων: 1,041,162 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation