ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

25ο Rally Sprint Κορινθου
 
Στην τελική ευθεία για το 25ο RALLY SPRINT - CITROEN EYΘΥΜΙΟΥ ΑΕ που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας και είναι η πρεμιέρα του Πανελλήνιου Επάθλου Χωμάτινων Ράλι Σπριντ σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΘΕΑ.

Η Ε.Δ. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ θα υποδεχθεί 33 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα. Έντονος προβλέπετε ο συναγωνισμός και σε όλες κατηγορίες μιας και όλοι οι πρωταγωνιστές του επάθλου θα δώσουν το παρών. Στην μεγάλη κατηγορία (2000+) , τρία πρωταθληματικά Ν4,( Σουρλής, Λαινόπουλος και Σταυριαννουδάκης) αλλά και δυο Lancia (Πολυχρονόπυλος Σίψας ) θα αναμετρηθούν για την επικράτηση και στην άτυπη Γενική του αγώνα .

Tην προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει στόχο ο Λάμπρος Αθανασούλας με τον Νίκο Μουζάκη (FORD FIESTA S1600) ,ενώ για τους πολύτιμους βαθμούς θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος (OPEL ASCONA ) , Δριτσοπουλος (RENAULT CLIO) και Διγώνης (FORD ESCORT ) στα 2000cc.

H κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές είναι τα 1600cc , με το Κυπελλούχο του 2004 Μαχαίρα ( CITROEN SAXO ) και τον Πανταζόπουλό (ΤΟΥΟΤΑ COROLLA ) να είναι τα φαβορί. Αλλά και πολλές ακόμα συμμετοχές να τους απειλούν Τσιώρης ,Γοριτσας κ.α

Τέλος στα μικρά (1400) Μπαντούνας (ΤΟΥΟΤΑ ΥΑRIS ) και Κουρτέσης (ΝΙSSAN MICRA ) είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν με τα περάσματα τους ,αλλά και εδώ δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις .

Ο έλεγχος εξακρίβωσης θα γίνει το Σάββατο 13 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της CITROEN ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΕ στο Λεχαιο Κορινθίας από 15.00 έως 17.00 Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου ώρα 10.00 στην αφετηρία της διαδρομής λίγο έξω από τον Σολομό.

Στο πλευρό της οργάνωσης ο Δήμος Τενέας και ο Δήμος Κορινθίων .

Mεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΕ επίσημο μέλος του δικτύου της CITROEN ΕΛΛΑΣ , και αντιπρόσωπος της για όλη την Κορινθία ,υποστηριχτής η εταιρία ελαστικών ΜΗΛΙΟΣ .

Χορηγοί επικοινωνίας το ραδιόφωνο και η τηλεόραση ΗΛΕΚΤΡΑ και οι γραφικές τέχνες ΜΕΛΑΝΕΙΟ.

(Δελτίο Τύπου ΑΛΑΚ)

 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,062 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation