ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Πρώτη εμφάνιση
 
Την παρθενική της εμφάνιση με τα νέα χρώματα για το 2005 πραγματοποίησε η ART. Ο Λάμπρος Αθανασούλας ξαναβρέθηκε στο μπάκετ του JetOil-Ford Fiesta JWRC για πρώτη φορά για το 2005, πραγματοποιώντας μια σειρά δοκιμών στην περιοχή του Λουτρακίου.
Ένα μήνα περίπου πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι, ο Λάμπρος είχε την ευκαιρία να πειραματιστεί με διαφορετικές ασφάλτινες ρυθμίσεις του Fiesta πριν αυτό μετατραπεί σε χωμάτινο για το Ολυμπιακό Ράλι που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Πύργου στις 27 Μαρτίου.

Ο Λάμπρος σχολίασε:

Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η φετινή χρονιά αρχίζει με τις καλύτερες προυποθέσεις για εμάς. Η συνέχιση της υποστήριξης της Ford Motor Hellas και η χορηγία της Jet Oil, μας εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες για να αγωνιστούμε φέτος. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με την Μ-Sport, θα γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές πάνω στο αυτοκίνητο που πιστεύουμε ότι θα το βελτιώσουν σημαντικά. Χαίρομαι πολύ που θα ξαναβρεθώ στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Νίκο Μουζάκη, ο οποίος μου έμαθε πολλά την πρώτη χρονιά που συνεργαστήκαμε. Θα ήθελα επ΄ευκαιρίας να ευχαριστήσω και τον Κώστα Σούκουλη, που ήταν για τα δυο προηγούμενα χρόνια συνοδηγός μου και μαζί κατακτήσαμε το κύπελλο της Α5 το 2003.

Φέτος, ο στόχος μας είναι πρώτα από όλα να 'δεθούμε΄ περισσότερο με το αυτοκίνητο κάνοντας πολλά χιλιόμετρα δοκιμών. Από εκεί και πέρα θέλουμε να τερματίσουμε σε όλους τους αγώνες και ελπίζουμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε νίκες απο την μέση του πρωταθλήματος και μετά.


Σύνολο επισκέψεων: 1,116,019 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation