ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Oλυμπιακό Ράλλυ 2004
 
Ανάμεικτα συναισθήματα και αποτελέσματα αποκόμισαν από το 26ο Ολυμπιακό Ράλι οι Λάμπρος Αθανασούλας – Κώστας Σούκουλης. Οι περσινοί κυπελλούχοι της Α5, συμμετείχαν για πρώτη φορά φέτος με το Creation Ford Puma S1600, με την υποστήριξη της Ford Motor Hellas, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, που ξεκίνησε την Κυριακή 21 Μαρτίου στον Πύργο. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει σοφά τις περισσότερες φορές ο λαός, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έπεσε έξω! Παρόλο ότι το πλήρωμα κέρδισε την πρώτη ειδική της ημέρας στην πρώτη τους αγωνιστική επαφή με το καινούργιο τους αυτοκίνητο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ένα τετ-α-κε στην τρίτη ειδική σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα που αντιμετώπισαν στην επιλογή της όπισθεν, τους έριξε πίσω δυόμισι λεπτά, στερώντας τους ουσιαστικά κάθε ελπίδα για την διεκδίκηση της πρώτης θέση. Η ατυχία όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στην αμέσως επόμενη ειδική, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι πίσω από το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο του άτυχου Παναγιώτη Καϊτατζή, με αποτέλεσμα να χάσουν άλλα δυο λεπτά και να πέσουν πολύ πίσω στην κατάταξη. Οι ατυχίες ευτυχώς σταμάτησαν εκεί, και ο Λάμπρος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει απρόσκοπτος τις τελευταίες δυο ειδικές, τις οποίες και κέρδισε και έτσι κατάφερε να αναρριχηθεί στην 2η θέση της Α6 και την 4η της F3. Επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι είναι το Ράλι Στερεάς Ελλάδας στις 25 Απριλίου στην περιοχή της Λαμίας.

Μετά το τέλος του αγώνα του αγώνα το πλήρωμα δήλωσε:

Λάμπρος Αθανασούλας: Για εμάς ο αγώνας τελείωσε στην τρίτη ειδική, όταν και χάσαμε δυόμισι λεπτά. Παρόλα αυτά, η πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο ήταν ενθαρρυντική, αφού κινηθήκαμε γρήγορα σε όσες ειδικές δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα φέτος θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων τόσο στην F3 όσο και στην γενική οπού πολλοί είναι οι συνδυασμοί ικανοί για την νίκη. Συγχαρητήρια στον Ιαβέρη Jr για την νίκη του και ελπίζω στον επόμενο αγώνα να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον αγώνα που σήμερα στερηθήκαμε.

Κώστας Σουκουλής: Παρόλα τα απίθανα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πρώτη μας εμπειρία στην F3. Αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, και ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην λέσχη που οργάνωσε ένα παρά πολύ καλό αγώνα που τον παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.

Σύνολο επισκέψεων: 1,116,034 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation