ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ράλι Κορίνθου - Mαυρο Ρόδο
 
Με το 8ο Ράλι Κορίνθου που διοργανώθηκε μαζί με το αναβληθέν 32ο Ράλι Μαύρο Ρόδο, στην περιοχή της Κορίνθου, ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2004 οι Λάμπρος Αθανασούλας - Κώστας Σούκουλης.

Το πλήρωμα του Ford Fiesta JWRC που υποστηρίζετε από την Ford Motor Hellas, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, όταν μετά από μια μικροέξοδο στην 3η ειδική διαδρομή (Αθίκια Ι), ράγισε η εισαγωγή του κινητήρα του Fiesta.

Ο Λάμπρος σχολίασε:

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά σχεδιασμένος και οι ειδικές είχαν πάρα πολύ κόσμο. Εντύπωση μου έκανε η μεγάλη υποστήριξη που είχαμε από τα παιδιά του Club Focus, τους οποίους και ευχαριστώ πολύ.
Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε αγωνιστικά χιλιόμετρα στο χώμα, που μας είναι απαραίτητα.
Το θετικό που αποκομίσαμε όμως, είναι ότι άρχισα να συνηθίζω το αυτοκίνητο στο χώμα και ότι το Fiesta γίνεται ολοένα και πιο αξιόπιστο, χάρη στις προσπάθειες των μηχανικών του Car Center και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.
Οι ατυχίες των τελευταίων αγώνων δεν μας έχουν απογοητεύσει. Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι θα είχαμε δύσκολο έργο μπροστά μας και τα γεγονότα μας το επιβεβαίωσαν.
Θα δουλέψουμε όλοι μας σκληρά, και σύντομα θα δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας και του αυτοκινήτου.


Η A R T, επ' ευκαιρίας της λήξης του πρωταθλήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας .

Την Ford Motor Hellas που μας τίμησε στηρίζοντας μας σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο.

Την Creation Optical Media που είναι μαζί μας από τα πρώτα βήματα της ομάδας μας όπως και οι εταιρίες P&G Group, Vertical και Μίχας Levcot.

Τον όμιλο επιχειρήσεων Glou, που προμήθευσε την ομάδα μας με τα ρούχα και υποδήματα της Puma, της κορυφαίας εταιρίας στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

Tο περιοδικό 4Τροχοί που στάθηκε δίπλα στο Λάμπρο, ηθικά και υλικά, από την ανάδειξη του ως νικητή του θεσμού Γίνε Πρωταθλητής του 2002 έως και σήμερα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τους μηχανικούς του Car Center & Quick Fit, των αδελφών Καρανικόλα, για την άψογη προετοιμασία του αυτοκινήτου.

Σύνολο επισκέψεων: 1,116,010 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation