ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Επιστροφή στο μπάκετ!
 

 

Ο Λάμπρος Αθανασούλας επιστρέφει μετά από 16 μήνες στην αγωνιστική δράση συμμετέχοντας στο 16ο Ράλλυ Κορίνθου με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο πίσω από το τιμόνι ενός Mitshubishi Lancer Evo IX.

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του Έλληνα οδηγού στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ράλλυ μετά το 2006, όπου και συμμετείχε με ένα Ford Fiesta N3 στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Fiesta Sporting Trophy του WRC εκείνης της χρονιάς.

Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Λουτράκι και πιο συγκεκριμένα στην Ειδική Διαδρομή Αγ. Θεόδωροι. Περισσότερες πληροφορίες για ωράρια και προσβάσεις στο www.rallykorinthou.gr

Χορηγός είναι για άλλη μια φορά η JETOIL, ενώ την προσπάθεια υποστηρίζουν το περιοδικό 4Τροχοί, τα ελαστικά Pirelli και το συνεργείο Auto Soto.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ ξανά μέσα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, δήλωσε ο Λάμπρος. Όλο αυτό έγινε χωρίς να το πολυκαταλάβω. Είναι μια αγαπημένη ακροπολική ειδική, και η σχεδίαση του αγώνα είναι πολύ έξυπνη και στο πνεύμα της εποχής. Οι καιρικές συνθήκες, το άριστο οδόστρωμα της ειδικής, οι εύκολες προσβάσεις και η εγγύτητα του αγώνα στην Αθήνα συνηγορούν στην απόλαυση πληρωμάτων και θεατών! Ραντεβού στο Λουτράκι!Σύνολο επισκέψεων: 1,115,974 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation