ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
 

Αυτό πιστεύουμε και για αυτό προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Δύο χρόνια μετά την επιτυχία του 2009 αναμενόμενα η σκέψη είναι μία: η επανάληψη της! Αν όχι στον ίδιο βαθμό, σίγουρα σε επίπεδο που και πάλι θα μπορέσει να αναδείξει τη χώρα μας στο παγκόσμιο αγωνιστικό στερέωμα.

Το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε στο ημερολόγιο του WRC και όνειρο μας είναι ακόμα μια συμμετοχη στον εθνικό μας αγώνα, αυτήν τη φορά στην κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος.

To 2009 ο Λάμπρος Αθανασούλας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία PWRC, επικρατώντας ανάμεσα σε 15 πληρώματα με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία σε αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Φέτος θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα , ελπίζοντας πως θα μπορέσουμε και πάλι να βγάλουμε την Ελλάδα έξω από τα σύνορά της με μια συμμετοχή με αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC.

Η ώρα έφτασε και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Στηρίξτε το ελληνικό πλήρωμα στην προσπάθειά του για διάκριση στον εθνικό μας αγώνα!

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την διαθεσιμότητα ενός 'εργοστασιακού' αυτοκίνητου προδιαγραφών WRC, καθώς και μέρος του απαιτούμενου ποσού απο χορηγίες, ζητάμε την βοήθεια σας για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πατήστε εδώ εαν πιστεύετε σε αυτή την προσπάθεια και επιθυμείτε να στείλετε την συνδρομή σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή pay pal.Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση στον λογαριασμό GR4902601950000940200283529 στην Τράπεζα EFG Eurobank γράφοντας το όνομα σας.

Εάν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο στείλτε μας τα στοιχεία σας μέσω email στο info@athanassoulas.gr ή fax 27440 69381.

Εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@athanassoulas.gr  ή τηλεφωνικά στο 6942 407601.

Σε περίπτωση που το απαιτούμενο ποσό για συμμετοχή με αυτοκίνητο WRC δεν συμπληρωθεί η συμμετοχή θα γίνει στην κατηγορία SWRC ενω αν δεν συμπληρωθει ούτε αυτο το ποσό όλες οι προσφορες θα επιστραφούν ακέραιες εντος 10ημερών απο την έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις.

Δείτε το μέχρι τώρα συγκεντρωθέν πόσο και τους υποστηρικτές μας ΕΔΩ 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,070 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation