ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Αθλητής της Χρονιάς
 

Ο Λάμπρος Αθανασούλας ανακηρύχτηκε Αθλητής της Χρονιάς στα βραβεία του περιοδικού Status για τους Αντρες της Χρονιάς για το 2009.

 Σε μια λάμπρη τελετή που έλαβε χώρα την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010 στο Αθηνών Arena, ο Λάμπρος Αθανασούλας βραβεύτηκε για τις επιδόσεις του το 2009 ( 1ος στην κατηγορία Παραγωγής, 8ος στην γενική κατάταξη και νικητής του Abu Dhabi Spirit of the Rally Award στο 56ο Ράλι Ακρόπολις με Skoda Fabia S2000. 1ος στην κατηγορία R2 και 1ος στο Fiesta Sporting Trophy International στο 45 Rally Catalunya με Ford Fiesta R2).

Η βράβευση αυτή έγινε κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού και συνυποψήφιοι του Λάμπρου στην κατηγορία Αθλητής της Χρονιάς ήταν: η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ, η Εθνική Εφήβων Μπάσκετ, η Εθνική Νέων Ανδρών Μπάσκετ, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η ομάδα πόλο του Πανιωνίου, η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ο Βλάσης Μάρας, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο Αντώνης Νικοπολίδης, και ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Η τελετή θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Μετά την βράβευση του ο Λάμπρος δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το περιοδικό Status και τις Εκδόσεις Λυμπέρη για την υποψηφιότητα και τους αναγνώστες τους Status που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Πραγματικά δεν το περίμενα, μια και οι συνυποψήφιοι μου προέρχονταν από πολύ δημοφιλέστερους χώρους από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και μάλιστα σε επίπεδο εθνικών ομάδων!

 Ελπίζω η βράβευση αυτή να δώσει το έναυσμα που χρειάζεται για να κερδίσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός τις διακρίσεις και την δημοσιότητα που του αξίζει!

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, που χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το περιοδικό 4Τροχοί που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω τους αγώνες μέσα από τον θεσμό του 'Γίνε Πρωταθλητής', τον συνοδηγό μου, τον Νίκο Ζακχαίο και πάνω από όλα την οικογένεια μου που με στηρίζει τόσα χρόνια στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. 
Σύνολο επισκέψεων: 1,115,996 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation