ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ραλι Ελπα 2004
 
Ατυχία αλλά και αισιοδοξία, είναι οι δυο λέξεις που αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πρώτη εμφάνιση του Ford Fiesta JWRC επί ελληνικού εδάφους. Το αυτοκίνητο που υποστηρίζετε από την Ford Motor Hellas και την Creation Optical Media, δεν κατάφερε δυστυχώς να φτάσει στην ράμπα του τερματισμού, λόγω μιας εξόδου στην 8η ειδική του αγώνα, ευτυχώς μικρής έκτασης. Αυτό ήταν το άτυχο μέρος της προσπάθειας.
Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι ο συνδυασμός Λάμπρος Αθανασούλας-Κώστας Σούκουλης και Ford Fiesta JWRC, έδειξε τις δυνατότητες του με το καλημέρα, κερδίζοντας δυο ειδικές σε επίπεδο ελλήνων στην κατηγορία τους, και ταυτόχρονα, έγραψαν εξαιρετικούς χρόνους, όπου τους επέτρεψαν οι επιλογές ελαστικών σε σχέση με τον ευμετάβλητο καιρό του αγώνα..
Μετά το τέλος του αγώνα ο Λάμπρος σχολίασε:


Ήθελα πάρα πολύ να τερματίσουμε αυτόν τον αγώνα για να ευχαριστήσω τους μηχανικούς του Car Center που έκαναν εξαιρετική δουλειά με την συναρμολόγηση του αυτοκινήτου. Δυστυχώς όμως μια κακή επιλογή ελαστικών για το δεύτερο loop των ειδικών, κατέστρεψε αυτήν την προσπάθεια. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους μηχανικούς μου αλλά και όλους όσοι μας υποστηρίζουν.
Το έργο μας από εδώ και πέρα είναι δυσκολότερο, μιας και οι χωμάτινοι αγώνες που ακολουθούν προϋποθέτουν πολύ δουλειά για το στήσιμο του αυτοκινήτου. Το σίγουρο είναι ότι το αυτοκίνητο είναι ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας του και όλοι μας θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να το φέρουμε στα μέτρα μας.
Επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι είναι το 32ο Ραλι Μαύρο Ρόδο στις 16-17/10 που διοργανώνετε απο την ΑΛΑ.
Ο αγώνας διεξάγετε σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές στην περιοχη της Αγίας Αννας Ευβοίας. Η εκκινηση δίνετε στις 12:30 του Σαββάτου απο την παραλία Χαλκίδας, ενω αμέσως μετά ακολουθεί η υπερειδική του αγώνα (13:01) στην πίστα της Χαλκίδας στον Δοκό και η ειδική Λίμνη (15:15) στην περιοχή Λίμνη Ευβοίας. Την Κυριακή ο αγώνας αρχίζει στις 10:45 και αποτελείτε απο τρεις επεναλαμβανόμενες ειδικές.
Το Service Park του αγώνα θα είναι στο Club Αγ. Αννα.
Το πλήρες ωράριο του αγώνα μπορείτε να το βρειτε στις ιστοσελίδες:
www.ala-racingclub.gr και www.rally.gr

Σύνολο επισκέψεων: 1,116,004 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation