ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rally Catalunya Τρίτη Μέρα
 
Double!!
 
Την δεύτερη τους νίκη για το 2009, τριτη συνολικά, σε θεσμό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, μετά την πρώτη θέση στην κατηγορία Παραγωγής του Ράλι Ακρόπολις, έκαναν οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος.
Το ελληνικό πλήρωμα οδήγησε το Ford Fiesta R2 στον ρυθμό που χρειαζόταν την τρίτη και τελευταία μέρα του Rally Catalunya και βρέθηκαν στην πρώτη θέση του Fiesta Sporting Trophy αλλά και ταυτόχρονα στην πρώτη θέση της κατηγορίας R2.
 
Μετά την επιτυχία αυτή ο Λάμπρος σχολίασε:
 
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την επίδοση. Είχαμε πολύ καλή τακτική σε όλο τον αγώνα διαλέγοντας πότε να επιτεθούμε και πότε να φυλάξουμε το αυτοκίνητο. Το πρόβλημα στα φρένα μας ταλαιπώρησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε. Και συνέχισε:
Αποδείξαμε ότι είμαστε το ίδιο ταχύς εντός και εκτός Ελλάδας και σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Ελπίζω οι προσπάθειες μας να μην πάνε χαμένες και να μας δοθεί η δυνατότητα του χρόνου να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο WRC.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που μας έδωσαν την δυνατότητα να κάνουμε αυτόν τον αγώνα και όλους όσους μας ακολούθησαν και μας συμπαραστάθηκαν στην Ισπανία.
 
Χορηγός της προσπάθειας για άλλη μια φορά είναι η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JET OIL και για πρώτη φορά το Club Hotel Casino Loutraki, επιβραβεύοντας και οι δύο το πλήρωμα για την εξαιρετική του επίδοση στο Ράλι Ακρόπολις.
Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί, που υποστηρίζει το Λάμπρο από την πρώτη μέρα της αγωνιστική του διαδρομής, ενώ προμηθευτής αγωνιστικού εξοπλισμού και ρουχισμού της ομάδα είναι η Puma.
 


 
Σύνολο επισκέψεων: 1,115,962 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation