ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rally Catalunya Πρώτη Μέρα
 
Συναρπαστική εξέλιξη είχε η πρώτη μέρα του Rally Catalunya για το Fiesta Sporting Trophy και το ελληνικό πλήρωμα των Αθανασούλα-Ζακχαίου.
 
Οι Έλληνες ξεκίνησαν ιδανικά την ημέρα κερδίζοντας κα τις πρώτες δυο ειδικές κάνοντας μια διαφορά 12.7" από τον Ιρλανδό Breen.
Η συνέχεια όμως επιφύλασσε μια δυσάρεστη για το ελληνικό πλήρωμα αφού στην πρώτη στροφή της τρίτης ειδικής διαπιστώσαν ότι το φρένα δεν λειτουργούσαν. Την κατάσταση έσωσε η άμεση αντίδραση του Λάμπρου να χρησιμοποιήσει το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να κάνουν τετακε και να χάσουν 13" τερματίζοντας το πρώτο σκέλος δεύτεροι 0.3" από το ιρλανδικό πλήρωμα. Οι προσπάθειες στο σέρβις να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος δεν απέδωσαν με αποτέλεσμα να παλεύουν όλο το δεύτερο σκέλος χωρίς τα φρένα να λειτουργούν σωστά.
Παρόλα αυτά κέρδισαν την πέμπτη ειδική και κατάφεραν να τερματίσουν την πρώτη μέρα του αγώνα δεύτεροι 3.1" πίσω από τον Breen.
 
Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας ο Λάμπρος σχολίασε:
 
Διασκεδάσαμε πολύ τις πρώτες δυο ειδικές αλλά το πρόβλημα με τα φρένα μας αποσυντόνισε! Δεν έχω εμπιστοσύνη στα φρένα με αποτέλεσμα να είμαι πολύ επιφυλακτικός και να χάνουμε χρόνο. Και συνέχισε:
Θα αλλάξουμε όλο το σύστημα των φρένων στο σέρβις σήμερα το απόγευμα και ελπίζουμε να λυθεί το πρόγραμμα και να διεκδικήσουμε αύριο την πρώτη θέση.
 
Χορηγός της προσπάθειας για άλλη μια φορά είναι η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JET OIL και για πρώτη φορά το Club Hotel Casino Loutraki, επιβραβεύοντας και οι δύο το πλήρωμα για την εξαιρετική του επίδοση στο Ράλι Ακρόπολις.
Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί, που υποστηρίζει το Λάμπρο από την πρώτη μέρα της αγωνιστική του διαδρομής, ενώ προμηθευτής αγωνιστικού εξοπλισμού και ρουχισμού της ομάδα είναι η Puma.
 


 
 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,088 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation