ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rally Catalunya Shakedown - Εκκίνηση
 
Η ώρα έφτασε και το ελληνικό πλήρωμα πήρε εκκίνηση στην δεύτερη συμμετοχή του σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι μετά την νίκη τους στην κατηγορία Παραγωγής στο φετινό Ράλι Ακρόπολις. Οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος ξεκίνησαν σήμερα το βράδυ από την παραλία της Costa Daurada την προσπάθεια τους στον προτελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος.
Το πρωί, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς για πρώτη φορά το Ford Fiesta R2 στα πλαίσια του επίσημου shakedown του αγώνα.
Μετά από 5 περάσματα στην ειδική διαδρομή, κατάφεραν να σημειώσουν τον πρώτο χρόνο ανάμεσα στα Fiesta, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις τους για τον αγώνα.
 
Μετά το shakedown ο Λάμπρος μας είπε: Είμαστε ικανοποιημένοι από τους χρόνους μας αλλά όχι και από τον χρόνο που είχαμε στην διάθεση μας να ρυθμίσουμε το αυτοκίνητο στα μέτρα μας. Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετά περιθώρια ακόμα τόσο στις ρυθμίσεις του Fiesta, όσο και στην δική μας προσαρμογή στο αυτοκίνητο. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα νεότητας με το αυτοκίνητο. Και συνέχισε: Είναι πραγματικά πολύ ωραίο το συναίσθημα να αγωνιζόμαστε πάλι σε αγώνα του Παγκοσμίου και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους προσπάθησαν για αυτήν την συμμετοχή και τους χορηγούς μας που το έκαναν πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!
 
Χορηγός της προσπάθειας για άλλη μια φορά είναι η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JET OIL και για πρώτη φορά το Club Hotel Casino Loutraki, επιβραβεύοντας και οι δύο το πλήρωμα για την εξαιρετική του επίδοση στο Ράλι Ακρόπολις.
Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί, που υποστηρίζει το Λάμπρο από την πρώτη μέρα της αγωνιστική του διαδρομής, ενώ προμηθευτής αγωνιστικού εξοπλισμού και ρουχισμού της ομάδα είναι η Puma


 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,014 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation