ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rally Acropolis Δευτερη Μέρα
 
Γλυκόξινη γεύση άφησε η δεύτερη μέρα του 56ου Ράλι Ακρόπολις στο ελληνικό πλήρωμα.
Οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος με το Skoda Fabia S2000 κυριάρχησαν στις τρεις πρώτες ειδικές τις δεύτερης ημέρας, καταφέρνοντας να βρουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τις αναρτήσεις, αυξάνοντας την διαφορα τους απο τον δεύτερο στα 49,9". Η συνέχεια όμως δυστυχώς επεφύλασε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού ο κινητήρας του Skoda Fabia S2000 άρχισε να κάνει διακοπές στην 11η ειδική του αγώνα (Γυμνό 2) που συνεχίστηκαν και στην επόμενη με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο χρόνο και μαζί και την πρώτη θέση για 8,8".  Το ευχάριστο μέσα στην ατυχία τους είναι οτι κατάφεραν να φέρουν πίσω το αυτοκίνητο στο Service Park όπου οι μηχανικοί της ομάδας επισκεύασαν τον κινητήρα. Έτσι ο Λάμπρος με τον Νίκο θα ξεκινήσουν αυριο την τελευταία ημέρα του αγώνα 'εχοντας σαν στοχο να επανακτήσουν την πρώτη θέση της κατάταξης στα αυτοκίνητα Παραγωγής.

Δυστυχώς χασαμε πολύ χρόνο, αλλα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό μας είπε ο Λάμπρος και συνέχισε ακολουθεί μία μεγάλη και δύσκολη ημέρα. Θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε και αν δούμε ότι δεν μπορούμε να περάσουμε τον Nasser Al Attiyah, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στο να φτάσουμε στη ράμπα του τερματισμού. Πάντως, αν και σίγουρα θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αυτή η ίδια, όσο το να έχει η εμπλοκή μας μία συνέχεια. Θεωρώ ότι η εμφάνιση μας είναι πολύ καλή και έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό. Πίστεψα πολύ στο Skoda και για αυτό προσπάθησα πολύ καιρό για να το εξασφαλίσω.

Χορηγοί της προσπάθειας, που υποστηρίζεται από τη SKODA ΒΙΑΜΑΡ, είναι για ακόμα μία φορά η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JETOIL, η GA FERRIES, η εταιρεία ΜΙΧΑΣ, και η Boo Productions, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και προμηθευτής αθλητικού υλικού η PUMA.

 
Σύνολο επισκέψεων: 1,116,061 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation