ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Rally Acropolis Πρώτη Μέρα
 
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα για τους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Ζακχαίο.

Το ελληνικό πλήρωμα που εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στο Πρωτάθλημα Παραγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, βρέθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ξαφνίαζοντας τους αντιπάλους τους αλλά και τους εαυτούς τους.

"Πίστευα πως θα πηγαίναμε καλά αλλα για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα είμασταν πρώτοι. Οδηγήσαμε στρωτά όλη μέρα και μείναμε μακριά από σοβάρα προβλήματα" μας είπε ο Λάμπρος φανερα συγκινημένος απο την υποδοχή που του επιφυλαξε ο κόσμος στη επιστροφή του στο Service Park.

Ο Λάμπρος και ο Νίκος κέρδισαν δυο ειδικές (Βωξίτες και Δροσοχώρι) και βρίσκονται 8,2'' μπροστά απο το έτερο Skoda Fabia S2000 του Patrick Sandel. Τρίτος βρίσκεται ο Πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητης του Πρωταθλήματος Παράγωγης Naser Al Attiah με Subaru Impreza.

" Δεν αλλάζω αυτα που έλεγα χθες" μας είπε ο Λάμπρος και συνέχισε " οποιαδήποτε θέση στην 5αδα θα είναι τεράστια επιτυχία. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν θα παλέψουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Οι αυριανές ειδικές είναι σκληρές και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο.

Χορηγοί της προσπάθειας, που υποστηρίζεται από τη SKODA ΒΙΑΜΑΡ, είναι για ακόμα μία φορά η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JETOIL, η GA FERRIES, η εταιρεία ΜΙΧΑΣ, και η Boo Productions, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και προμηθευτής αθλητικού υλικού η PUMA.

Σύνολο επισκέψεων: 1,115,988 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation