ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

56o Rally Acropolis
 
Η Αthanassoulas Rally Team με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο 56ο Ράλλυ Ακρόπολις με Skoda Fabia S2000. Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτική συμμετοχή του Skoda Fabia S2000 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, κάτι που κατέστη δυνατό χάρη και στην αρωγή της ελληνικής αντιπροσωπείας «Βιαμάρ ΑΕ». Συνοδηγός του Λάμπρου Αθανασούλα θα είναι και φέτος ο Νίκος Ζακχαίος. Η συγκεκριμένη συμμετοχή έχει επιλεγεί από την Οργανωτική Επιτροπή να βαθμολογηθεί στο Πρωτάθλημα Παραγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, γεγονός που σημαίνει ότι το ελληνικό πλήρωμα θα κληθεί να αντιμετωπίσει 19 συνδυασμούς από 15 χώρες του κόσμου στις όμορφες και απαιτητικές ειδικές του Ράλλυ Ακρόπολις.

Χορηγοί της προσπάθειας, που υποστηρίζεται από τη SKODA ΒΙΑΜΑΡ, είναι για ακόμα μία φορά η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JETOIL, η GA FERRIES, η εταιρεία ΜΙΧΑΣ, και η Boo Productions, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και προμηθευτής αθλητικού υλικού η PUMA.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που μετά από προσπάθεια 3 και πλέον μηνών καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το Skoda Fabia S2000. Τα τελευταία δυο χρόνια ήθελα πολύ να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο τέτοιων προδιαγραφών, και το Skoda είναι η καλύτερη επιλογή. Στόχος μας είναι να μείνουμε μακριά από ατυχίες και προβλήματα, να προσαρμοστούμε στο νέο μας ¨όπλο¨ και εν συνεχεία η επίτευξη χρόνων μέσα στην πεντάδα του PWRC. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους χορηγούς μας οι οποίοι για ακόμα μια φορά στάθηκαν δίπλα μας, καθιστώντας το όνειρό μας πραγματικότητα»

 
Σύνολο επισκέψεων: 1,115,965 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation