ΝΕΑ

Αθανασούλας και Ζακχαίος και πάλι με Hyundai i20N στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Στην εντυπωσιακή λίστα των 70 συμμετοχών για ακόμα μια φορά βρίσκονται τα ονόματ...
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η Ελλάδα επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στο ημερολό...
O Λάμπρος στην Κύπρο!
Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Κύπρου, τελευταίο αγώνα του Ευρωπ...
Acropolis Rally Review
Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης του SeaJets Acropolis Rally 2016 τερμάτι...

:::: Πρόγραμμα Αγώνων

:::: Βαθμολογία
::::Φωτογραφίες
:::: Προηγούμενο πρωτάθλημα
:::: Επόμενο πρωτάθλημα

Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας 2004
 
Άτυχοι ήταν οι Λάμπρος Αθανασούλας και ο Κώστας Σούκουλης στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι, το Ράλι Στερεάς Ελλάδας. Στο αγώνα που διεξήχθη στην περιοχή της Ιτέας, το πλήρωμα το Ford Puma S1600 που υποστηρίζετε από την Creation Optical Media και την Ford Motor Hellas, εγκατέλειψε από κομμένο ημιαξόνιο πριν την τελευταία ειδική του αγώνα και ενώ βρισκόταν στην 3η θέση στην F3 και στην 10η της γενικής κατάταξης. Αυτό ήταν το επιστέγασμα ενός πολύ δύσκολου αγώνα ο οποίος έγινε κάτω από συνεχή βροχή και δυσκόλεψε πολύ το έργο όλων των πληρωμάτων. Νικητές στον αγώνα, αναδείχτηκαν οι 'Aρης Βωβός- "EL EM", ενώ αντίστοιχα στην F3 επικράτησαν οι "Ιαβέρης" Junior - Κώστας Στεφανής. Επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το ασφάλτινο Ράλι Κένταυρος στην περιοχή του Βόλου στις 23 Μαΐου.

Μετά τον αγώνα το πλήρωμα σχολίασε:

Λάμπρος Αθανασούλας: Ήταν ίσως ο ποιο δύσκολος αγώνας που έχω τρέξει. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με το στήσιμο του αυτοκινήτου, το οποίο παρόλο τις συνεχείς προσπάθειες των μηχανικών του Car Center στα service, με αλλαγές στην ανάρτηση, την σκληρότητα και το χάραγμα των ελαστικών της Pirelli, δεν καταφέραμε να το φέρουμε στα μέτρα του αγώνα. Το κομμένο ημιαξόνιο ήταν φυσική συνέπεια του υπερβολικό σπιναρίσματος που είχαμε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ελπίζουμε η αλλαγή της επιφάνειας από χώμα σε άσφαλτο στο Ράλι Κένταυρος που ακολουθεί, να μας φέρει λίγη παραπάνω τύχη, και πιστεύω πως ο συναγωνισμός στην άσφαλτο θα είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Κώστας Σούκουλης: Κρίμα που οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε εμάς, αλλά και στον κόσμο να απολαύσουν τον αγώνα. Το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος έχει ανέβει παρά πολύ και αυτό φαίνεται από τον αριθμό αλλά και την ποιότητα των συμμετοχών. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. 'Aλλωστε και πέρσι τέτοια εποχή ήμασταν σε παρόμοια θέση. Ανυπομονώ να βρεθούμε στην άσφαλτο και να ευχαριστηθούμε το αυτοκίνητο.

Σύνολο επισκέψεων: 1,116,056 | designed by redfish | developed/hosted by apogee
creation